Bestellen

Beste allemaal,

Alleen een stad die door haar overtuigende schoonheid voldoende zelfverzekerd is, durft zich kwetsbaar op te stellen door ook haar minder mooie kanten te laten zien. Nijmegen, een stad die overal bekend staat voor haar fascinerende monumenten, haar opvallende moderne architectuur, haar prachtige ligging aan de Waal, haar ongeĆ«venaarde gezelligheid en de vele culturele attracties, is niet bang om ook  haar verbeterplekken te tonen.

Wilt u Nijmegen ook eens op een andere manier leren kennen? Maak dan een verrassende ‘tocht langs verbeterplekken’ in deze stad. U komt op plaatsen waar u misschien niet eerder bent geweest. U neemt ook kennis van de vele creatieve oplossingen die worden aangedragen. Er worden boeiende vergezichten aangedragen voor kansrijke nieuwe invullingen en mogelijkheden van de ‘verbeterplekken’.

Het initiatief ‘Nijmegen op weg naar een nog mooiere stad?!’ is een eclatant succes gebleken. We mochten op onze invitatie in totaal 82 verbeterplekken ontvangen.

Binnenkort verschijnt de prachtig verzorgde gedrukte uitgave van het boek ‘Nijmegen op weg naar een nog mooiere stad?!’. Het geeft een fascinerend overzicht van plekken in de stad die voor verbetering in aanmerking komen. Dat niet alleen, er wordt ook aangegeven wat met de betreffende plekken moet gebeuren.

Wij vragen aan iedereen om een steentje bij te dragen aan deze prachtige uitgave door het bestellen van een of meerdere exemplaren van het boek ‘Nijmegen op weg naar een nog mooiere stad?!’. Wij denken dat veel Nijmegenaren dit boek voor zichzelf en voor hun kinderen, familieleden en vrienden willen bestellen. Iedereen die 5 exemplaren of meer bestelt, wordt vermeld op de ‘Lijst van contribuanten’.

Wat mag u verwachten en wat betaalt u daarvoor? U kunt een prachtig vormgegeven boek verwachten van 264 pagina’s (full colour, hard cover’ ISBN/AEN 978-90-831300-3-3). Om u een indruk te geven van wat het nieuwe boek over verbeterplekken in Nijmegen inhoudt en hoe het wordt vormgegeven, vindt u hieronder de inhoudsopgave en enkele pagina’s tekst. Wij bieden het boek aan tegen de kostprijs van € 20,- (excl. verzendkosten). Naar verwachting zal het boek in september 2021 verschijnen.

Om een indruk te geven van de inhoud van het boek is als bijlage de cover, het voorwoord en de inhoudsopgave opgenomen.

Bestelling

U kunt hier aangeven hoeveel boeken u wilt bestellen:
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail:

bestelt .. exempla(a)r(en) van het boek ‘Nijmegen op weg naar een nog mooiere stad?!’ ad € 20,- per ex

Totaalbedrag:

Personen die 5 of meer exemplaren bestellen, worden vermeld op de ‘Lijst van contribuanten’:

Naam: (geef hier aan hoe u vermeld wilt worden)

Bestelling doorsturen aan : n.nelissen@xs4all.nl 

N.B. Voor het verschijnen van het krijgt u van ons bericht omtrent betaling en ophalen boek(en).

P.S. Voor de liefhebbers: Van het boek ‘Mijn favoriete gebouw in Nijmegen’ zijn nog exemplaren beschikbaar (€ 20,-). U kunt deze ook via genoemd e-mailadres bestellen!!! 

Hartelijk dank bij voorbaat!

U mag deze post met alle plezier doorsturen aan al uw vrienden en kennissen.











Reacties

Populaire posts van deze blog

Bestellen Nijmegen op weg naar een nog mooiere stad

Nijmegen op weg naar een nog mooiere stad!

Meer dan vijftig verbeterplekken